Haos, sex şi scandaluri în învăţământul românesc. Ce se întâmplă în
Scandal la Jean MonnetCel mai recent exemplu negativ din şcoli vine de la Constanţa. Un profesor a fost sancţionat după ce a ajutat o tânără să realizeze un pictorial sexy în liceu. Pictorialul a fost făcut într-o sală de clasă a unui liceu din Constanţa, fără ştirea conducerii. În imagini, fata apare în diferite ipostaze provocatoare, folosindu-se fără reţineri de catedră, catalog şi tabla din clasă. Profesorul care a ajutat-o să realizeze pictorialul şi-a recunoscut fapta şi a fost de acord să-şi asume toată vina.                        
                                                 
Aplauze pentru Sile Cămătaru la liceul de muzică "Dinu Lipatti" din Capitală! Temutul interlop a primit mulţumiri publice din partea elevilor şi profesorilor, după ce a sponsorizat, de după gratii, Balul Bobocilor. Organizator a fost chiar fiica lui Sile Cămătaru: Nicoleta Balint.

Unul dintre cele mai bune licee din Bucureşti a devenit kilometrul zero al scandalurilor din învăţământ. O elevă de la Liceul "Jean Monnet" s-a prezentat, în 3 noiembrie, la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de sport Dan-Octavian Vişan, acuzându-l că a violat-o, în timpul unei excursii la Predeal. Recent, două eleve sunt cercetate după ce au furat un telefon mobil şi o cameră foto de la două studente, în timp ce se aflau într-un club din Capitală.
Apariţiile în ipostaze sexy în Playboy şi în diverse emisiuni TV îi fac viaţa grea la şcoală iubitei primarului Mazăre. Tânăra este încă elevă la Colegiul "Jean Monnet" din Capitală.

În urma apariţiei în Playboy, dar şi în emisiuni televizate în care vorbea despre posibilul viol comis de un profesor de sport de la Liceul Jean Monnet, Mădălina Pamfilie s-a ales cu nota la purtare scăzută. Consiliul profesoral a decis că eleva nu merită să aibă mai mult de nota 5 la purtare.
Dacă şi în şcoala ta s-au întâmplat astfel de lucruri sau ai auzit de astfel de situaţii, scrie-ne pe adresa martorocular@realitatea.net sau postează mesajul tău ori imaginile pe portalul REALITATEA.NET.