Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 10 martie 2012

Zambiti (radeti) cu (de) unii comentatori!!_____________________________________By Stelian

                              COMENTARIILE LA ROMANI
                         Internetul si comentariile de pe bloguri le-au permis romanilor sa-si etaleze pe deplin imaginatia nemarginita. Sa urmarim doar citeva dintre cele mai interesante comentarii:
****

@2012-02-20 07:44:53
„sunteti niste jigodie ca platesc toti romini cu cardul eu am unul pe care scot salarul dar cred cami bag piciorul in el ca am fost obligat ca sami ea hoti comision.”
Comentariu in Adevarul
****
13.
John
Duminica, 19 02 2012, 12:18
„Saraciilor !!! Nici in America nu sunt obligatorii asigurarile. Si sunt putini oameni care isi fac. Dar chair daca nu ai asigurare si ti se intampla ceva, Obama iti da casa din carton............ca asa e aici. Case din carton ca daca se intampla ceva, iti face repede alta si nu stai sa te milogesti pe la 0000tv-uri..........ca asa-i la voi, va conduce 000tv-urile.......... God bless America”
Comentariu in Agenda
****
20.
Anonim
Miercuri, 22 02 2012, 08:23
„SA TRAITI BINE !!! VA'N GURA. CINE MAI PRIMESTE MICI CA SA VOTEZE...V-A FI AMENDAT !!! MAI VOTATI PD-L PTR PIXURI,GALETI SI ALTE PORCARII. SA MA CAC IN BLIDUL LOR DE AMIAZA”
Comentariu in Agenda
****
3 martie, 02:49. geo
Mama voastra de golani ce va bateti joc de o lume intreaga...Adica "la munca" pana cadeti jos din picioare ca sa nu mai apucati pensia...
Asa arata exterminarea moderna a populatiei
EVZ.ro
****
06/03/2012 16.31.35 [ Report this comment ]
uitel ca ai iesit
****
9 martie, 13:24. stilos
Numai un prost poate sa creada ca nu sunt bani.
Bani sunt, numai ca de ei beneficiaza organizatiile criminale care conduc Romania. Pentru prostimea care munceste nu va fi niciodata bani
Evz.ro
****
9 martie, 12:46. xtc
romania e stat masonic infintat de masoni. Universitatea A.I Cuza din Iasi e condusa de masoni. Faptu ca romania este in totalitate supusa intereselor evreiesti si faptu ca suntem cea mai saraca tara din EU, nu cred ca e o coincidenta. Intentia finala a masonilor din Ro este eliminarea oricarei identitati nationale a romanilor, prin nasterea unei generatii manelizate si care sa tolereze t1ganii si sa se corceasca cu ei. Sa devenim un fel de Albania din punct de vedere etnic
EVZ.ro
****
9 martie, 12:45. Io-rga
Pai , in politieca rrromaneasca sunt tot felul de dobitoci , imbecili, care mizeaza pe una sau alta dintre influentele prostmii. chiar dace e legal sau ilegal. Conteazza doar cat e de mediatizat si cat influenteaza electoratul tembel rrromanesc Ceea ce e de remarcat este fortara de imagine a unaora tembeli , dobitoci, de care evident prostimea rrromaneasca nu -si da seama.
EVZ.ro
****
9 martie, 12:08. Grabitul
Va las pentru ca am vazut ceva dubios la reteaua la care sunt conectat....:) si nu stiu cine invarte butoane pe aici...:)
Sper din inima sa fie baietii buni si cei care gandesc ca mineApreciez efortul lor de a intra in pc-ul meu dar tin sa-i anunt ca e inca e al meu...nu intru in detalii ca le stric butoanele secrete :P )))) si poate vor sa vada altceva....Le sarut cu pasiune nevestele numai daca arata bine chiar daca e cu o zi mai tarziu important e sa aprecieze gestul:)))))
EVZ.ro
****


Evident ca nici „elita armatei” nu face exceptie. Sa urmarim citeva comentarii postate pe blogurile SCMD:

vineri, 2 martie 2012
Comunicat Departament Economic-Financiar, nr. 4/02.03.2012
„- Toate conturile filialelor de la BCR au fost inchise iar avansele din cota…..”
****
EROULŞI MAFIOTUL
„Din compararea celor două cariere se desprinde două concluzii:”
joi, 9 februarie 2012
col.(r) Remus Macovei
SCMD CONSTANTA
****
„Dumnezeu şi poporul român, au nevoie de noi.”
Preşedintele SCMD, Filiala 1 Br….
Gl. mr.(r). Prof.univ.dr. Petrişor Mandu
18.01.2012
****
"NU VREM BANI NU VREM MANCARE / VREM DEMNITATE SI ONOARE",
" GHEROGHITA SI HSR / NE BLOCHEAZA ROTILE / SI NE EA PARALELE”
BOTOSANI - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE
Honor et Patria! Vae victis!
miercuri, 29 februarie 2012
****
Sindicatul nostru militar a avut, are şi va avea un rol deosebit în menţinerea coloanei vertebrale a demnităţii naţionale,
Aşa ne-au perceput şi cetăţenii ţării şi din aceste considerente de trăire demnă şi simţire patriotică sunt permanent alături de noi.
miercuri, 8 februarie 2012
PREŞEDINTELE SCMD, FILIALA 1 BR….
Gl.mr.(r) prof univ. Petrişor Mandu
dr. în Ştiinţe Economice
dr. în Ştiinţe Militare
****
„În numele marii familii a Armatei Române, în numele întregii societăţi şi în numele legii cerem demiterea de urgenţă a individului Gabriel Oprea !

Preşedintele SCMD – Filiala 1 Constanţa
Col.(r) Remus Macovei
07.09.2011
****
“Fie in Bucuresti, fie la Bruxelles, Strassbourg sau Luxembourg, vom invinge pentru ca “de partea noastra sunt drepturi si dreptatea, cu noi e cauza cea buna, cu noi e Dumnezeu! ”.
09.05.2011
Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU
****
Mare e gradina Ta, Doamne !                                                                      Urmeaza: Pareri de peste Ocean !!


Publicat de către Stelian P. pe A

joi, 8 martie 2012

8 Martie - Ziua femeii

marți, 6 martie 2012

Materia sau spiritul ?__________________________________________By Anonymus

                                    Doua conceptii fundamentale privind originea si evolutia lumii noastre ,a pamantenilor , se confrunta de secole! Fara vreun rezultat pozitiv! Ambele sunt exclusiviste. Materia ori spiritul? Creatia divina sau mecanica cereasca? Fiecare are argumente. Fiecare refuza argumentele celeilalte parti. Refuz total , pana la anihilare. Inclusiv fizica.
                      In numele credintei , numeroase culte au savarsit crime oribile: au lichidat popoare , au distrus total culturi fundamentale ale lumii , au macelarit, au ars pe rug, au ucis in torturi cumplite semeni de-ai lor. Fiinte facute , ca si ei  de Creatorul pe care-l divinizau. Au lucrat ele , oare, in numele Adevaratului Creator ?  Care dintre creatori accepta sa i se distruga creatia? Poate Adevaratul Dumnezeu sa incuviinteze si sa ierte in numele crdintei? Categoric ,nu !
                        Cealalta fata a medaliei este la fel de sinistra. In numele conceptiei materialiste, au fost distruse lacase de cult si opere de arta, au fost asasinati ori schiloditi adeptii unor culte si secte, au fost ostracizati si terorizati milioane de credinciosi. Au procedat , bine materialistii? Au inaltat ei omul mai sus decat ceilalti ,religiosii? I-au facut mai putin rau , atunci cand i-au rapit  Speranta si credinta?
                        De ce aceasta graba suspecta la ambele tabere? De ce aceasta violenta in impunerea conceptiilor? Raspunsul nu poate fi decat unul singur: pentru ca nu erau siguri ca au dreptate. Pentru ca nu aveau rabdarea ca Timpul sa le confirme ideologiile.Pentru ca au confundat orgolil lor omenesc cu Adevarul care este numai unul pentru ambele tabere. Si care poate fi demonstrat numai in mii de ani . Cu rabdare, fara ura si fara violenta. Din pacate, nici una din tabere nu si-a propus asa ceva. Fiecare in parte a visat dominatia mondiala
                       Nesiguranta ambelor tabere avea (si are inca!) la baza unele fapte si fenomene in planul fizic. Fapte si fenomene numite de oamenii obisnuiti minuni si inexplicabile prin una sau alta din  teoriile contrare. Minunile sunt spaima ambelor ideologii Caci aceste minuni nu se pot explica in mod corect prin nici una dintre cele doua conceptii fundamentale_ materialismul si idealismul!!
Care este scopul unui voluntar?
             

Iranul nu are nicio șansă în fața SUA. Priviți ce armă are în dotare marina americană!

Autor: Bogdan Biszok 
Un eventual război între SUA și Iran s-ar termina în timp record dacă americanii vor recurge la noua super-armă capabilă să spulbere o ţintă aflată la peste 150 de km şi care lansează proiectile cu o viteză de opt ori mai mare decât cea a sunetului.
La Centrul Naval Surface Warfare din Dahlgren, Virginia, americanii fac ultimele teste la o armă capabilă să lanseze un proiectil cu viteza de aproximativ 8 Mach. Este vorba de un tun electromagnetic.
Un foc tras de acest tun generează 33 megajouli forţă pe teavă. Un singur megajoule se echivalează, aproximativ, cu o maşină de o tonă ce se deplasează cu viteza de 160 km/h. În cazul noii arme, impactul dintre proiectil şi ţinta va însemna de 33 de ori această forţă.
Proiectilul noii arme, cântărind aproximativ 9 kg, ar putea străbate o distanţă de peste 150 km în doar câteva minute şi ar lovi cu o precizie absolută ţinta. Tunul electromagnetic se foloseşte de o undă de energie electrică pentru a lansa proiectilul cu viteza de aproximativ 8 Mach.
n prezent, navele de război americane pot atinge ţinte aflate la aproximativ 20 km, dar cu noua armă acestea vor putea deschide focul de la o distanţă mult mai sigură. De asemenea, se elimină pericolul de a transporta la bord materiale explozibile.



luni, 5 martie 2012

Vezi ce tip de motor duce la apariţia cancerului

Un nou studiu apărut în Statele Unite doreşte să evidenţieze faptul că expunerea îndelungată la gazele emanate de un motor Diesel creşte riscul de apariţie a unei forme îndelungate de cancer şi poate duce chiar la deces
Rezultatele au reieşit în urma unei cercetări realizate pe 12.315 de mineri care au lucrat în mine de zăcăminte nemetalice, notează publicaţia "Los Angels Times".

Datele colectate au ţinut cont de expunerea muncitorilor la diverse elemente chimice din momentul în care companiile miniere au introdus primele echipamente cu motorizare de tip diesel (între 1947 şi 1967) şi până în momentul finalizării studiului, în anul 1997.
Cercetătorii au descoperit un risc ridicat de apariţie a cancerului printre minerii expuşi la elementul carbon care e prezent şi în gazele unui motor Diesel. Acei mineri care au fost expuşi cel mai mult au prezentat un risc de trei ori mai mare de a dezvolta o formă îndelungată de cancer în comparaţie cu cei care au fost expuşi mult mai puţin.
Chiar şi muncitorii care au fost expuşi foarte puţin prezintă un risc cu 50% mai mare decât în mod normal pentru apariţia bolii. Mai mult, minerii care au dezvoltat cancerul în urma expunerii la gazele de evacuare Diesel ajung în foarte multe cazuri să moară mai rapid decât alţi bolnavi.
Gazele evacuate de acest tip de motor au fost considerate de mult timp factori care pot duce la apariţia cancerului.
În acest context, la sfârşitul anului, Agenţia Internaţională de Cercetare a Cancerului se va reuni pentru a stabili dacă va schimba clasificarea acestui tip de motor. Dacă acum el este clasificat ca un “probabil carcinogen”, acesta riscă să fie reclasificat ca un “cunoscut carcinogen”.