Google Website Translator Gadget

vineri, 22 iunie 2012






Proteste la Cotroceni pentru Năstase şi coloneii lui Băsescu


Grupul de protestatari din Piaţa Universităţii a obţinut autorizaţie de protest în faţa Palatului Cotroceni începând cu ora 17:00. Cezar Avrămuţă, stegarul Pieţei Universităţii, a declarat pentru DeCe News că astăzi vor merge la Cotroceni pentru a cere demisia lui Traian Băsescu. Motivele protestului sunt atât cazul Adrian Năstase, cât şi cazul avansărilor în grad făcute de MaPN.
Proteste la Cotroceni pentru Năstase şi coloneii lui Băsescu“Am obţinut autorizaţie de protest la Cotroceni pentru o perioadă de două săptămâni. Vom merge grupul care protestează în fiecare seară la Universitate, 50-60 de oameni, dar mă aştept să ni se alăture şi alţii, mai ales având în vedere situaţia. Mergem să protestăm împotriva caratiţei lui Băsescu. Este incredibil unde s-a ajuns. Cu aceşti colonei, cu Adrian Năstase, este incredibil. Abia acum începem să vedem cât de mare este caracatiţa”, a spus Cezar Avrămuţă.
Protestul este autorizat pentru o perioadă de două săptămâni, în fiecare zi, între ore 17:00 şi 19:00.
La rugamintea expresa  a unui coleg ,pentru a-si repara felinarele de conjuctivita !!!!!!
                      
 Suntem tari fratilor ! Ia uitati aici :ANALIZATORU27 iunie 2012, 10:49
Buey, am aflat acusica de pe DiSiNius, ca "minutul de aur" a fost inregistrat aici, aseara, in jurul orei 21, cand 82% din blogaraii care navigau pe net (adica 6.345.876), beleau felinarele pe ,, Armyia "!
Pe locul 2 s-a situat Antena 14spe si pe 3 Hoteveul, care sonda opinia cu intrebarea: de ce s-a esuat misiunea de sinucidere alu Nastase !
                          De acum inainte deviza noastra  este:
 Fututi sau nu , prin regulare , cu ea marita sau mai  bleguta  ,,NOI TOTI O VREM  KAKY  si cu ceva ...marar !!!

miercuri, 20 iunie 2012

Romania Moca - Imnul sfarsitului crizei



    Bucurie mare !! Base a hotarat : criza mai dureaza 1 an, sau  chiar....12 luni !

luni, 18 iunie 2012


O noua teorie despre Univers schimba radical tot ce stiam pana acum. "Timpul se va opri in loc"

acum 2 ore 25 minute
Imagini UniversProtv Ad
Oamenii de stiinta de la doua universitati din Spania sustin ca fizicienii s-au inselat si ca actuala teorie despre Univers este complet gresita.

Universul nu este intr-o continua expansiune, asa cum sustineau pana acum astrofizicienii, ci dimpotriva. Timpul incetineste si intr-un final se va opri.
Atunci, intregul Univers va “ingheta” pentru totdeauna, ca si cand ai transforma o imagine video intr-o captura foto, explica profesorul José Senovilla, de la Universitatea Basca din Bilbao, citat de Daily Mail.
Desigur, nu trebuie sa ne facem girji, pentru ca incetinirea timpului este atat de lenta incat oamenii nu au cum o sa observe, iar momentul cand totul se va opri va avea loc abia peste cateva miliarde de ani.
Atunci planeta noastra nu va mai exista de mult si probabil nici specia umana, adauga Senovilla.
In prezent, teoria conforma careia Universul se extinde cu o viteza tot mai mare este bazata pe observatiile astronomilor, care au cercetat lumina produsa de stelele indepartate care explodeaza.
Savantii au crezut ca galaxiile se indeparteaza tot mai mult, din cauza unei forte antigravitationale misterioase, numita "energia intunecata”.
In realitate, totul a fost inteles gresit, sustine Senovilla. Impresia ca Universul se extinde este data tocmai de faptul ca timpul incepe sa incetineasca treptat.
Ipoteza oamenilor de stiinta spanioli este sustinuta si de un cosmolog de la Universitatea Cambridge. El spune ca timpul a aparut odata cu Big Bang, iar daca a aparut  “candva”, cu siguranta ca ar putea sa si dispara “la un moment dat”.
Sursa: Daily Mail


duminică, 17 iunie 2012


 Câteva mii de spectatori au asistat la mitingul aerian de la Boboc

16 iunie 2012, 18:03 |  Autor: I. Bunilă 
Acrobații aeriene la joasă înălțime

Acrobații aeriene la joasă înălțime

 
Show aviatic de excepţie pe aerodromul de la Boboc. Mii de oameni au putut vedea acrobaţii aeriene, salturi cu paraşuta, zboruri la joasa altitudine, iar la final i-au aplaudat la scenă deschisă pe piloţii care au defilat prin faţa lor la manşa avioanelor. Cel mai mult s-au bucurat copiii, care au declarat cu toţii că vor să se facă piloţi.
Cel mai mare miting aviatic din ultimii ani a reunit pe aerodromul de la Boboc zeci de piloţi şi paraşutişti militari şi civili, iar spectacolul oferit de ei a strîns mii de admiratori. Din ce in ce mai multe fete işi fac în rîndul piloţilor.

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc le-a dat ocazia spectatorilor să admire şi să atingă aparatele de zbor din dotarea armatei române. Micuţii s-au urcat pe scaunele piloţilor şi au visat pentru cîteva minute ca zboară.
GALERIE FOTO

Spectacolul a avut loc cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de învăţământ militar aeronautic românesc. Manifestarea a început încă de la primele ore ale dimineţii, atunci când vizitatorii au vizitat Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu”și o expoziţie statică de avioane şi elicoptere, aparate aflate în acest moment în dotarea Forţelor Aeriene Române

Momentul cel mai așteptat a fost fără îndoială spectacolul aviatic, oferit de cei mai buni piloţi ai momentului. Aceștia au evoluat deasupra aerodromului de la Boboc cu avioane de antrenament IAR 99 ŞOIM, standard şi modernizat, elicoptere de tipul IAR 316 B, precum şi avioane de acrobaţie  IAK 52 şi Extra 300 L.

Un alt moment aplaudat de participanţi a aparţinut Batalionului 620 Operaţii Speciale  care a prezentat un exerciţiu de căutare şi salvare în condiţii de front.

anaonairam----MARIAN-Prezentare Baza 71 Aviatie Campia Turzii.avi



                                        LA MULTI ANI!