Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 8 iunie 2013

DEDICATIE________TUTUROR REZERVISTILOR MILITARI __________________________________________

miercuri, 5 iunie 2013

HALT...!!!_____________________________________________


  Atmosfera in ..UE!!!                         

                                                                            RH+      ..pe vremea cand era mai tanar si ferice!!__________




Imagini APOCALIPTICE in Timisoara! Vezi norul care a acoperit orasul - VIDEO

Strategie anti-Merkel în Europa: contracandidatul său la funcția de cancelar vrea un plan Marshall



Cotracandidatul Angelei Merkel la funcția de cancelar al Germaniei la alegerile legislative din septembrie, socialistul Peer Steinbruck, susține că urmările austerității impuse de populari sunt într-atât de grave, încât se cere un Plan Marshall de redresare economică a Europei.
Strategie anti-Merkel în Europa: contracandidatul său la funcția de cancelar vrea un plan MarshallGermania va avea alegeri legislative pe 22 septembrie anul acesta, cancelarul Angela Merkel disputându-și un nou mandat al funcției de cancelar cu liderul Partidului Social Democrat, Peet Steinbruck. Majoritatea sondajelor realizate la nivelul țărilor din UE arată că europenii s-au săturat de austeritate și de artizanul acesteia, Angela Merkel. Curentul anti-Merkel a început să se resimtă și în Germania.
Steinbruck susține că Europa are nevoie de un pachet financiar care să vină în sprijinul țărilor afectate de austeritate. Programul economic ar putea fi finanțat prin noi taxe pe tranzacții financiare, a spus candidatul desemnat de socialiști să conducă guvernul dacă vor câștiga parlamentarele, într-un discurs ținut la Universitatea Liberă din Berlin, scrie The Guardian, citat de Mediafax.
Se cer măsuri de amploare, crede Steinbruck, țări precum Germania și Portugalia necesitând un plan de evitare a ”spiralei diabolice”, precum cel prin care Germania a fost reconstruită după al doilea război mondial.
La ultimele alegeri legislative din Germania, în 2009, Uniunea Creștin-Democrată și Uniunea Social-Creștină, conduse de Angela Merkel, au învins clar Partidul Social Democrat. Merkel speră la un nou mandat în fruntea Guvernului, iar sondajele o creditează cu prima șansă. În 2009, din 82 de milioane de nemți, 62 de milioane au venit la urne.
Planul Marshall a fost un plan al Statelor Unite ale Americii, lansat de secretarul de stat George Marshall, în vederea reconstrucției economice a Europei, măcinată de războiul din 1939-1945.