Google Website Translator Gadget

vineri, 2 mai 2014

NATO Military Power 2013 - Message to Russia,China,Iran,N.Korea HD 1080p

joi, 1 mai 2014

Eldorrado Ascanyo's photo.







Chirieac, despre șansele ca românii să fie 


chemați la război

Cristina Alexandrescu / 30 APR, 2014 / 22:00 


Bogdan Chirieac a opinat în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, că nu se va ajunge la un război între Rusia și Alianța Nord Atlantică.
"Nu e cazul de așa ceva. Nu va fi război între Rusia și NATO. Că își întăresc flancul estic, da, trebuiau să o facă de foarte multă vreme. Noi tot ne cerem în NATO de prin 1994, de când am semnat Parteneriatul pentru Pace.
(...) Acum trebuie întărit flancul ăsta. E foarte bine că-l întăresc cu avioane, rachete, cu militari. Este însă și mai bine dacă tot flancul ăsta estic va fi întărit și cu investiții, fiindcă s-a dovedit că Uniunea Sovietică, și comunismul în general, s-au prăbușit economic și din cauza faptului că oamenii de aici se uitau că oamenii din Occident trăiesc mult mai bine decât ei", a spus analistul politic.

Vezi și: Exclusiv: Dușa, despre ordinul din MO privind recrutarea

- See more at: http://www.dcnews.ro/chirieac-despre-ansele-ca-romanii-sa-fie-chema-i-la-razboi_442481.html#sthash.gfHEdY44.dpuf

miercuri, 30 aprilie 2014

 

   Pregătiri de război. Recrutarea obligatorie

Bratu Iulian / 30 APR, 2014 / 17:34 

Model Certificat Medical - Captură Monitorul Oficial

În Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

Ordinului publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312, din 28 aprilie 2014, a fost emis de MApN, MJ, SRI, SPP, MAE, MS, SIE și STS și aprobă modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, ce urmează să fie prezentat de tineri la comisia locală de recrutare-încorporare.
Legea nr. 446/2006, privind pregătirea populației pentru apărare, prevede la art. 3, alineatul (5):
la declararea mobilizării și a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, ce îndeplinesc criteriile pentru a face serviciul militar.

Citește și: Ponta, anunț important cu privire la MApN


Noul model al certificatului precizează că tinerii vor trebui să-și facă analize, pentru a se verifica dacă au heptatita B sau C.
Acest ordin este semnat de către: ministrul Apărării Naționale - Mircea Dușa, ministrul Justiției - Robert Marius Cazanciuc, directorul Serviciului Român de Informații - George Maior, directorul Serviciului de Protecție și Pază - Lucian Pahonțu, ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe, ministrul Sănătății - Nicolae Banicioiu, directorul Serviciului de Informații Externe - Teodor Meleșcanu, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale - Marcel Opriș.
Mișcarea autorităților române vine în contextul situației tensionate din Ucraina.

Vezi și: Armata ucraineană e în

-

luni, 28 aprilie 2014

Este inevitabil un război în Ucraina?

Anca Murgoci / 28 APR, 2014 / 10:04 

În timp ce tensiunile cresc în Ucraina și amenințările din toate părțile se intensifică, o întrebare devine inevitabilă: cât de aproape suntem de momentul în care acest conflict din Europa de Est se va transforma într-un război?

Câteva zeci de mii de soldați ruși se află la granița cu Ucraina. Moscova a ordonat noi exerciții militare. Ministrul de Externe, Serghei Lavrov, a avertizat că va răspunde dur dacă interesele Ucrainei vor fi atacate, scrie BBC MUNDO.
Statele Unite ale Americii au început de asemenea exercițiile militare în zonă. În plus, SUA au oferit sprijinul militar Ucrainei și au mărit coooperarea militară cu Polonia și țările baltice. Nu mai vorbim despre criza diplomatică. Şeful diplomaţiei americane, John Kerry, a cerut, luni, Rusiei să ia "măsuri concrete" pentru a facilita punerea în aplicare a acordului de la Geneva, destinat calmării tensiunilor în Ucraina. În replică, şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, a îndemnat Statele Unite să convingă autorităţile de la Kiev să-şi respecte angajamentele asumate la Geneva.

VEZI ȘI: SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA RUSIEI. SUA ȘI EUROPA NU CAD LA PACE

Așadar, în condițiile date, este inevitabil un război? Răspunsul este nu. Un război poate fi evitat, deși – după cum explică corespondentul diplomatic BBC, Jonathan Marcus, există destule elemente pentru a se declanșa un adevărat conflict. Acesta spune că este necesară o clarificare: poate un război nu este inevitabil, dar ciocnirile violente nu pot fi evitate. Semnalele de până acum nu sunt deloc pozitive.
Opțiunile Rusiei
Rusia are mai multe variante: fie să organizeze un atac la scară largă, fie să mențină situația așa cum este în prezent. Ideea ar fi să se mențină o stare de haos, de incapacitate a Guvernului de la Kiev de a-și controla propriul teritoriu. Există și o a treia opțiune – poate intermediară - și este vorba despre o intervenție limitată a Moscovei pentru "a proteja vorbitorii de limba rusă" dintr-o anumită zonă. Și în această situație există riscul de creștere a ostilităților.
Răspunsul Occidentului
Răspunsul dat de SUA și Europa depinde în mare măsură de cum se vor dezvolta aceste opțiuni. Washington a repetat de nenumărate ori că ieșirea din criză nu este reprezentată de soluția militară. De asemenea, John Kerry a criticat puternic Rusia. La acest moment, se pare că această criză a intrt într-o fază în care Rusia, Ucraina și Occidentul se gândesc la șansele lor legate de o eventuală confruntare. Este o etapă care vine cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Chiar vrea Rusia să ia și alte regiuni, la fel cum a făcut cu Crimeea? Va risca Rusia și alte daune economice? Cât de departe este dispus Occidentul să meargă pentru a descuraja acțiunile care vin de la Moscova?

duminică, 27 aprilie 2014

Profeție teribilă a lui Nostradamus despre România în cel de-Al Treilea Război Mondial

Cristina Alexandrescu / 26 APR, 2014 / 21:16 
Rusia a fost recent acuzată că dorește declanșarea celui de-Al Treilea Război Mondial. Surprinzător este însă faptul că un asemenea scenariu a fost prezis în urmă cu o jumătate de mileniu, chiar de către celebrul Nostradamus. În plus, conform celor scrise de prezicătorul francez, România ar fi prima țară declanșată de Rusia, în acest conflict la scară planetară.
Profețiile lui Nostradamus privind izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial creează o ipoteză sumbră pentru România, în contextul evenimentelor care au loc în Ucraina, după ce Crimeea a fost anexată Rusiei, scrie obiectivinfo.ro.
Potrivit decriptărilor catrenelor lui Nostradamus, Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia. Mai mult de atât, prima țară cucerită va fi România: 
"Din Rusia vor navali în masă.
Distrugătorul Antic va ruina acel oraș,
Violența distruge "Romanie" va suferi,
Astfel, flacările Marelui Război nemaiputând fi oprite", este descifrarea catrenului respectiv.
Deși unii specialiști consideră că termenul "Românie" face referire la Italia, alții au remarcat faptul că, în finalul catrenului este specificat efectul politic şi militar pe care îl produce acest atac al Rusiei: "Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite", ceea ce sugerează indirect că românii se trag dintr-un popor latin și că până la urmă este vorba despre țara noastră care va fi lovită de violența fără precedent al imperiului Rusiei.

Citește și Scenariu horror: Rusia va ataca Europa. Va începe Al Treilea Război Mondial

Profețiile continuă înfricoșător. Se spune că cel de-al Treilea Război Mondial, care va începe în noiembrie 2014 și se va termina în octombrie 2024. În urma războiului, din cauza folosirii armelor chimice și nucleare, Europa va fi aproape depopulată.
În 2014, violența nu va cuprinde numai Europa, ci și Peninsula Indostan.
Cel care a declarat recent că Rusia intenționează să declanșeze cel de-Al Treilea Război Mondial este prim-ministrul ucrainean, Arseni Iaţeniuk, care într-o ședință de Guvern a afirmat: "Tentativele de agresiune ale armatei ruseşti asupra teritoriului Ucrainei vor conduce la un conflict pe teritoriul Europei. Lumea nu a uitat Al Doilea Război Mondial,