Google Website Translator Gadget

vineri, 15 mai 2015

Danyel Luca's photo.
Niko....cu gandul  la ...Cezar !!

marți, 12 mai 2015

MIR !!!___________________________________________________


Analist apropiat de Kremlin: Conflictul ucrainean se va incheia in 2016

Radu Pop, Redactor

ucraina
Analistul politic rus Nikolai Starikov, activist nationalist apropiat al Kremlinului, considera ca situatia de conflict din Ucraina se va incheia dupa finalizarea construcției gazoductului rusesc catre Turcia, care, potrivit "Gazprom", este programat sa fie functional incepand cu decembrie 2016.
Politologul a facut o declaratie in acest sens luni, in cadrul unei intalniri cu locuitorii din Sevastopol.
Potrivit lui Starikov, dupa aceasta etapa, "cu Ucraina vor incepe cu totul alte discutii". Politologul s-a pronuntat si impotriva unei invazii deschise a trupelor rusești in Ucraina, considerand ca astfel de acțiuni sunt "similare cu intrarea Rusiei in Primul Razboi Mondial, lucru care a avut consecințe negative pentru țara".
În ceea ce privește relațiile dintre țarile BRICS, Starikov a afirmat ca aceste state nu au inca un tratat comun și nimic nu obliga China, India si Brazilia sa ia apararea Rusiei, in cazul unui eventual conflict militar cu Occidentul. Potrivit politologului rus, structurile BRICS "sunt abia la inceput", in timp ce in NATO "totul este simplu și clar". În plus, in opinia lui Starikov, China nu este un aliat al Rusiei.