Google Website Translator Gadget

joi, 7 iulie 2016

Conversație cu o femeie inteligentă

Conversație cu o femeie inteligentă
  conversație ” Intr-o scurta conversatie, un barbat intreaba o femeie:
– Ce tip de barbat cauti?
Ea ramase un moment tacuta, il privi in ochi si ii zise:
– Vrei sa stii intr-adevar?
El raspuse:
-Da!
Atunci ea incepu sa zica:
– Fiind femeie sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat…
Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?

Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.
Ea, stiind ce gandeste el, spuse:
– Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii. El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind-o ii ceru sa explice mai in detaliu.

Ea zise:
– Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental.
Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleaga prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad.

Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu “ascultatoare”.
Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele. Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc.
Caut un barbat care sa inteleaga ca sexul are importanta lui intr-un cuplu dar ca nu determina existenta cuplului care se vrea cu adevarat fericit.
Si o femeie adevarata nu va accepta niciodata langa ea un barbat care este extraordinar … dar numai o ora! Pentru simplul motiv ca ziua are 24 de ore !

Cand termina, se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.
El ii zise:
– Ceri mult.

Ea raspunse:
– Valorez mult! “

Runda 2. Conversatie cu o femeie inteligentă

Dacă în cazul bărbatului inteligenţa este un imperativ economic (înainte era forţa muşchilor şi abilităţile războinice), în cazul femeii inteligenţa este un lux (e bine să-l ai, însă nu e necesar pentru supravieţuire).
.Înţeleg că de-a lungul timpului femeia a fost încurajată mai puţin spre inteligenţă, înțeleg că societatea încă este falocentrică, însă toate aceste cauze nu epuizează contextul problemei. La fel cum discriminarea pe baza de sex nu explică în totalitate discrepanța veniturilor celor două sexe, la fel cauzele istorice, sociale și genetice nu explică de ce femeia își valorifică mai puțin, mai slab și mai prost inteligența decât bărbatul

.Singurul lucru care ma mai poate provoca la un barbat este ca macar la un domeniu sa fie mai puternic decat mine.Este adevarat, caut provocarile cateodata cu disperare,nu pot sa traiesc fara provocari dar foarte rar gasesc un barbat care sa faca fata provocarilor.Asta poate din cauza ca nu am silicon in buze si fuste scurte?
“Femeia este o foarte bună specialistă la ceea ce eu numesc microsmartness. Pe termen scurt, în situații (create de altcineva, nu de ele însele) mici, punctuale, în chestiuni ce țin de execuție, femeile sunt brici. Sunt istețe, inteligente și eficiente.Când începem să vorbim de chestiuni pe termen lung, de inițiative mari și de viziune, nu mai găsești nicio femeie în cameră.”
Femeia este o felină care vânează doar în contextele create de ceilalți, însă ea singură mai rar creează unul. Femeia te poate bate cu armele tale, însă mai rareori cu ale ei.Si este un defect,recunoscut insa 
Uimirea mea cu privire la numărul femeilor inteligente care stau cu fundul pe bordura propriei vieți, așezate în propria batistă udă pornește de la observația unei lipse de inițiative. Femeile inteligente au nevoie de provocări ca de aer, însă rareori și le creează singure. Par că se descurcă mai bine doar în cadrul provocărilor lansate de alții.
Femeia inteligenta se vede rar,se arata rar,pt simplul motiv ca e INTELIGENTA!
Dar ca n-ati intalnit-o,asta nu cred!De obicei se fuge cand ai de cucerit o reduta mai grea,cand ar trebui sa fie o provocare pt multi!Acum depinde si de oameni!Poate fi considerata INTELIGENTA o femeie care scoate radical din 9,pentru altii  daca vorbeste in termeni greu de inteles,pt altii,daca joaca teatru bine,…dar pt INTELIGENTI,astia o SIMT,nu trebuie sa faca nimic!…Oops!! Femeia inteligenta nu e doar cea care stie sa citeasca si nu asculta manele; inteligenta cuprinde multe altele (o conversatie normala, cunostinte generale, apreciere pentru reusita unora sau vointa lor si dorinta de a face ceva etc.)
O femeie nu are siguranţa să-şi permită ridicolul pe care orice bărbat în urmărirea unui vis îndrăzneț și-l asumă.
Din păcate, societatea, mediul, prietenii, colegii livrează provocări până la un anumit punct. Dincolo de acest punct, începe golul în care multe femei încep să se plictisească, să se simtă singure și să-și devină propriul lor dușman.
Nimic nu este mai trist decât o femeie inteligentă lipsită de provocări.
Candva, mai demult unii spuneau ca inteligenta este invers proportionala cu lungimea parului. O fii adevarat? Ma indoiesc…
In schimb imi aduc aminte de o alta discutie despre femeile inteligente:
“O pereche pleaca in vacantza pe un lac unde se putea pescui.Lui ii placea sa pescuiasca in zori , ea adora lectura.
Intr-o dimineata el se intoarse dupa citeva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn. Desi lacul nu-i era familiar ea se hotari sa iasa cu barca. Visli putin,apoi relua lectura. Dupa putin apare paznicul in barca lui:

-Buna ziua, ce faceti aici?
-Citesc, raspunse ea desi gindea ca e evident .

-Sinteti intr-o zona unde pescuitul este interzis!
-Dar nu pescuiesc, nu se vede ?
-Da, dar aveti tot ce va trebuie . Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez .
-Daca o faceti va denunt pentru viol.
-Dar nici macar nu v-am atins !
-Dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie !”
MoralaNU contraziceti niciodata o femeie care stie sa citeasca!
Doamnelor, sper sa ma iertati.
Sursa – vlycas.blog.com

duminică, 3 iulie 2016

cantecul lui Zavaidoc