Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 23 aprilie 2011

HRISTOS a INVIAT! Sa ne bucuram-Beethoven's 5th Symphony

joi, 21 aprilie 2011

Sarbatoarea Pastelui...

luni, 18 aprilie 2011

De ce sunt trist?

     Chiar asa , Oare de ce sunt trist?
           In mod normal si obiectiv ,nu ar trebui sa fiu! Daca trec in revista ,doar cateva realizari, in aceasta perioada de criza, rezulta fara dubiu ca, ar trebui sa fiu al dracului de vesel.!
           Copilul licentiat in drept ,de peste un an-si-a gasit un loc de munca nesperat de bun(la privat-nu suge de la buget)
          Am reusit sa-mi schimb masina cu ajutorul lui nenea Borbely x 3rable  plus un discount consistent al firmei FIAT(sa traiasca)
           Cu sanatatea stau destul de bine- considerati ca am pus-o prima-(stii cum e; daca dupa 50 de ani te trezesti si nu te doare nimic, insemneaza ca te-ai trezit mort)
           Sunt doar si acestea , suficiente motive pentru a nu fi trist
         Si cu toate acestea sunt nespus de trist si de dezamagit.
                 De aproape un an ,ducem un adevarat razboi al ideilor ,legat de pensiile militare.!
    A rezultat fara nici-un drept de apel, ca fosta si defuncta lege a fost un cataclism. Se vede tot mai clar ca ,,noua lege face oarece reparatie. Este asezata pe un principiu de bun simt, principiu care se pare ca va guverna intreaga Europa
                Am sperat,ca in toata aceasta batalie in care au fost tarati pensionarii militari sa apara UNUL ,macar UNUL care sa zica
               - Bai fratilor gata! ziceti multumesc pentru cat ati bagat pana acum in buzunar, mai meritat sau mai putin meritat si GATA. Urmeaza de acum, un principiu corect pentru toata lumea ,de la plutonier, la general .
        Macar UNUL asi fi dorit sa apara!.
         Ti-ai gasit. Nici gand. Mai bine sa plezneasca cei peste 85% carora li se mai pune ceva acolo, la PUTINUL pe care-l aveau.  Sa plezneasca,pentru ca nu au fost in stare sa ajunga toti colonei si generali(le-a fost lene sa invete ,dupa cu se exprima unul care si-a facut veacul ,doar scriind state de plata, cu creionul chimic)
           Sa zicem ca toti ,dar absolut toti ar fi fost colonei si generali. Tot ar fi fost inechitati si nedreptate ,pentru ca nu toti ar fi avut solda de merit si indemnizatie de comanda, Da ,dar atunci ar fi fost intre barosani nu-i asa?. Ce ridicol !
            Si ca sa fie clar pentru toata lumea -Cei peste 85% nu sunt niste paria ,niste renegati. Sunt in fapt cei care au tinut in spate sistemul militar si care ar fi trebuit SA MOARA IN CAZ DE RAZBOI!  E clar nu?
             Sunt cei care au trait langa ciorapii soldatului,cei care au deservit tehnica de lupta,cei care au facut campaniile agricole, industriale si asa mai deparete. In timpul acesta, altii aveau timpsa ,,invete' si sa ajunga colonei si generali.
             Este clar nu? am motive sa fiu trist? Am!  Unul asi fi  dorit sa fie corect si principial ,asa cum cereau ei subordonatilor. Macar unul..........
            PS. Din motive de ..neexplicat, Triscoteca - SE INCHIDE -o perioada nedeterminata!
       Multumesc inca odata celor cu care am colaborat,tuturor celor care au avut placerea de a-i trece pragul