Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 28 mai 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.


ROMANII SI PROTESTELE….Dupa vaicareala si injuratul conducatorilor romanii mai au o preocupare importanta : protestele. Spre deosebire de needucatii aia de japonezi care protesteaza cu panglici albe legate la mina in timp ce ,vai ! , lucreaza, sau mai rau, protesteaza duminica, romanii incep protestele luni dis-de-dimineata pe la ora 12.oo. Inainte de proteste fuhrer-ii sindicali anunta cu ajutorul vuvuzelelor si tromboanelor o cifra amenintatoare : de la 20 - 30.000 in sus. Reporterii cred ca este vorba despre numarul participantilor dar in realitate fuhrer-ii se gindesc la cistigul lor zilnic. Singurii care iau in serios cifrele sunt jandarmii, dar din cauza stupidelor prevederi regulamentare. Si ei sunt romani si stiu foarte bine ca la sfirsit o sa regrete ca au carat tone de scuturi, casti si gaze. Dupa ce isi fac incalzirea cu o bere (vodca nu pot ca ei mor de foame) romanii incep protestul, adica o cascada de lozinci educative in care mamele guvernantilor sunt cele mai des invocate. Politisti in uniforma dau cu caschetele dupa presedinte demonstrind ca oricum nu au ce sa acopere cu ele. Pensionarii militari sunt mult mai educati decit politistii si protesteaza alfel. Sub comanda ferma a fostilor activisti PCR executa un dans razboinic la umbra portretului in flacari al comandantului suprem. Dansul bine executat si cu multe elemente folclorice ii face sa paleasca de invidie pe colegii lor din jungla ecuatoriala. O alta metoda mult mai eficienta pentru a-si demonstra inteligenta este fluieratul pe timpul intonarii Imnului national. Evident, ei nu fluiera Imnul ci pe comandantul lor suprem, demonstrindu-le civililor necunoscatori ca armata nu e o gloata, asa cum crede dogarianul sef, ci o banda bine organizata, cu un comportament de maimutoi in calduri. A doua zi, pe blogul sindicatului, civilii primesc lectii despre “……coloana vertebrala a societatii civile – militarii in rezerva.” Pentru victoria sau esecul acestor guvernanti la ultimele alegeri, aceiasi romani se cafteau intre ei sau cu jandarmii spre marea bucurie a celor de la Ambulanta. Acum tot ei ii injura. Efortul este atit de mare incit pe la ora 16.00 manifestantii se retrag epuizati la o alta bere.
.

miercuri, 25 mai 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.

ROMANII SI VAICAREALA=============  .Poporul roman are doua mari calitati care ii ocupa toata viata: vaicareala si injuratul conducatorilor. Timpul alocat acestor probleme este atit de mare incit bietii romani nu mai au timp nici sa munceasca. Spre exemplificare haideti sa urmarim groaznicele probleme cu care se confrunta un mare roman (cu nume rusesc) si asa o sa intelegem mai usor soarta cruda a poporului nostru:
-Dl. dr. drd. Corneliu Vadim Tudor, Membru al Parlamentului European, Preşedintele Partidului România Mare, Membru al Academiei Americane de Ştiinţe Politice, Membru al Academiei Mondiale de Medicină "Albert Schweitzer", Membru al Academiei Tiberiene-Roma”, patriot, Tribun……(tribun, scris cu litera mica inseamna aparatorul poporului. Tribun scris cu litera mare inseamna aparatorul fostilor activisti de partid, militienilor, securistilor si sarac-lipitului Gigi Becali).
Apropiatii il alinta cu porecla „vagin” dar numai securitatea stie motivul.
Ca orice roman adevarat Tribunul este si profet. Iata doar un exemplu:
„TRAIAN BĂSESCU E IN FAZA TERMINALA
……In orice caz, Basescu e terminat, e o chestiune de cel mult 2 luni….”
27.01.2010
In afara de teroarea la care este supus de catre fiorosul dictator de la Cotroceni, Vadim este si victima unei conspiratii mondiale. Evreii, ungurii, americanii, mafia mondiala, oculta mondiala, masonii, serviciile secrete din toate tarile (mai putin cele din tarile comuniste, cite mai sunt), satelitii, martienii….il urmaresc si comploteaza in strinsa colaborare impotriva lui.
Surse sigure si extrem de credibile din ziarul „tribunului” ne-au dat urmatoarele dovezi:
„ Mai mulţi patrioti din Serviciile Secrete ne-au relatat ca, in jurul sediului central al PRM, de pe Str. Emile Zola nr. 2, se afla, in permanenta, masini de filaj, avind ca principal scop inregistrarea convorbirilor din cladire.” 04.02.2010.
„TRAIAN BASESCU A TRANSMIS LA RAAPPS, PRIN AMANTA LUI, ORDINUL CA P.R.M. SĂ FIE EVACUAT DIN SEDIUL CENTRAL - NU APUCĂ EL ZIUA AIA, VA CRAPA PINA ATUNCI…” 27.01.2010.
„Uneori ma bate gindul sinuciderii, sint si bolnav, o nevroză insuportabila ma face să iau cite 10 medicamente pe zi.” Iunie 1989.
„Eu, unul, am vindut lucruri din casa pentru a plati chiria sediului, utilitatile, salariile oamenilor. Ajutorul dinspre filiale a fost ca si inexistent. Abonamentele la ziarul partidului, "Tricolorul" - aproape de zero.” 01.07.2010
Intre timp patriotul nostru si-a mai cistigat si renumele de luptator pentru dreptul omului de a sta in casa altuia. A doua batalie cistigata pe acest subiect a fost la 4 ianuarie a.c. cind Basescu nu a crapat (a cita oara ?) si a demonstrat asta folosind cascheta unui politist de care Tribunul s-a agatat in timp ce era evacuat (din nou) de catre armata, politie, servicii secrete, sateliti si portavioane unguresti si maghiare.
Ce soarta cruda au romanii nostri !           Stelian P.

marți, 24 mai 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.

TURNATORIA LA ROMANI=================.. Inca din cele mai fragede vremuri, romanii au fost preocupati de respectarea cu   strictete a regulilor eticii si echitatii (socialiste sau capitaliste, nu conteaza, egalitate sa fie).
Fiind cu ochii mai mult pe vecini decit in oglinda ei observau imediat orice modificare in nivelul de trai al celor urmariti, remarcind cu ironie fina:
-“ De unde ma-sa are asta bani sa-si vopseasca usa ? Mafiotu dracului !”.
Spiritul patriotic si nu invidia ii obligau pe romani sa se puna la masa si sa scrie autoritatilor despre faptele profund necinstite pe care le vedeau, semnind apoi cu curaj: “Un grup de cetateni indignati”.
Curajul devenea din ce in ce mai mare asa ca multi semnau chiar cu numele proprii: “Felix, Napoleon, Nus, Patriotul roman” etc., etc., arhivele sigurantei dar si cele ale securitatii sau militiei continind milioane de dovezi in acest sens.
Desecretizarea arhivelor nu ar afecta siguranta statului dar ar dovedi ca peste 60% dintre romani sunt patrioti adevarati care corespondeaza (in secret) cu autoritatile (ceilalti 40% sunt bebelusi si tradatori de neam si tara).
Astazi, ziarele celui mai cinstit si corect patriot roman (cu nume rusesc) abunda de asemenea semnaturi curajoase cum ar fi: ” Adevaratul SRI, Vlad Tepes, Un grup de ofiteri cinstiti, Grupul de veghe Vulturul cruciat” si exemplele ar putea continua dar ma tem ca se blocheaza serverul.
Acesta este doar unul dintre motivele pentru care strainii (ungurii si evreii in primul rind) vor sa distruga Romania noastra draga, fiind convinsi ca trasaturile noastre pozitive si curajul deosebit cu care ne manifestam, ii impiedica sa asupreasca si sa jefuiasca alte popoare.
Acesta este si un alt motiv care explica belsugul in care traim noi fata de mizeria in care se balacaresc popoarele mai sus amintite.             
                                                       Stelian P.