Google Website Translator Gadget

vineri, 3 august 2012


                                 SA NE BUCURAM !!
                 Special , pentru cei  peste 8 milioane de romani , care si-au facut datoria fata de  TARA !
                      ESENTA DEMOCRATIEI : VOTEZI , CONTEZI !
                                                                    NU VOTEZI , NU CONTEZI !
Vrem Crin Antonescu, Presedinte

Vrem Crin Antonescu, Presedinte

Victor Ponta, Prim Ministru

Victor Ponta, Prim Ministru




                                                                EUROPA TACE !!
     Toata  aceasta  ,,lambada" politica  , se datoreaza  interventiei  brutale  in treburile interne  ale  Romaniei  , a liderilor  europeni !
     Acum ,  Europa tace !  Peste  8 milioane  de cetateni  ai  Ro au votat . Dintre acestia   , peste 7,5 milioane au spus- Da - pentru suspendare!
      De nu era interventia liderilor europeni , situatia  acum  era clara si linistia  ! Aveam alegeri anticipate  in  cel mai scurt timp!!  Dar asa ??!!!
      Ce zic liderii  europeni de votul a peste 8 milioane de oameni si de situatia creata in tara ?                    Daca cei 8 milioane , vor ajunge la concluzia ca votul lor  a devenit hartie de sters pe jos  ,  ce se va intampla ??!!  Merkell  si  Baroso  ar trebui sa zica ceva  ! 
                DACA ASTA NU SE RESPECTA  - VA FI GRAV ! !



Baletul Comunicatelor CCR
,

sunt generate fie de incompetenta, fie de

"cantecul de sirena" al marinarului debarcat,

Presedintele suspendat Basescu!

Cele 7.403.836 voturi DA, pentru suspendare, 

adica al celor 87,52 la suta dintre alegatori,
exprima VOINTA poporului roman!
Dincolo de aceasta VOINTA liber exprimata,
sunt doar speculatii nenorocite, interese oculte potrivnice Romaniei.
Important este sa nu ne lasam invinsi, de TUPEUL unora sau altora!
Fiara  dinlăuntru și cea din afară, este una si aceeasi!
Comentariile sunt importante! Clarifica si completeaza, multe informatii!



               
========================================================================

luni, 30 iulie 2012

                                 

                                                  FELICITARI   C.C R.  !!sad                                  
ROMANI  ,   NU     CEDATI  !
         
                        RUSINE   -      EUROPA!
  
  MERKELL     SI    BAROSSO    sa explice poporului Roman , ce prevede  recomandarea de la VENETIA  !!
   Sa explice , cum poate sa se intoarca un presedinte care are 84 % Da - pentru demitere ,   
exprimat de cei prezenti la vot !   ASTEPTAM.
  Ales presedinte cu aprox. 5.000.000
  DA - demitere    aprox      7.500.000
        ESENTA  DEMOCRATIEI  "dupa  basescu  : SA NU MERGI LA VOT ! 
   

Sa vorbească Merkel prin Deutsche Welle?

Publicația germană Deutsche Welle, care i-a acordat un sprijin semnificativ lui Traian Băsescu în campania pentru referendum, lansează un apel puternic pentru demisia acestuia, considerând-o singura soluție pentru stabilitatea României.
 „Pentru ca ţara să se întoarcă la apele mai calme, există de fapt o singură opțiune: Băsescu trebuie să demisioneze şi să facă loc pentru alegerile prezidenţiale anticipate mai târziu în 2012, în paralel cu alegerileparlamentare care vor avea loc tot la acel moment. Este timpul pentru România să se despartă de vechiul stabiliment politic la 23 de ani după căderea dictaturii comuniste.”



Curtea Constituţională recunoaşte că suntem doar 16 milioane


Salveaza PDF
Print
Email
19 comentarii
3014
 accesari
 Curtea Constituţională a luat la cunoştinţă faptul că în România nu mai sunt 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot. În decizia nr.682 din 27 iunie 2012, privind modificarea sistemului de alegere al senatorilor şi deputaţilor, CCR a luat în considerare acest aspect. CCR îşi motivează decizia de prin următorul argument: “numărul deputaţilor şi al senatorilor se stabileşte prin legea electorală, în raport cu populaţia ţării, care, conform ultimului recensământ, a scăzut în număr considerabil”.
Curtea Constituţională recunoaşte că suntem doar 16 milioaneAceastă decizie a fost motivată de CCR în iunie 2012, când nu existau datele de la recensământ. Dacă CCR are cunoştinţă de datele recensământului ar putea lua în considerare acelaşi argument şi la stabilirea cvorumului de 50 plus 1% pentru demiterea preşedintelui.
Conform datelor INS numărul real al votanţilor din România este de 16.527.971. Dacă se ia în calcul această cifră, cvorumul de 50 plus 1% este îndeplinit şi preşedintele Traian Băsescu este demis.
“1.1 Autorii sesizării susţin că legea ce face obiectul sesizării încalcă dispoziţiile constituţionale ale art.2 potrivit cărora suveranitatea naţională se exercită prin organele reprezentative ale statului român şi prin referendum, întrucât nu respectă voinţa cetăţenilor români exprimată la referendumul din 22 noiembrie 2009 în sensul trecerii la un Parlament unicameral şi a reducerii numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane. În opinia acestora, prin modul de atribuire a mandatelor, legea aduce un plus de parlamentari faţă de numărul în vigoare la data organizării referendumului, ignorând art.62 alin.(3) din Constituţie, care specifică în mod expres faptul că numărul deputaţilor şi al senatorilor se stabileşte prin legea electorală, în raport cu populaţia ţării, care, conform ultimului recensământ, a scăzut în număr considerabil”, a spus Curtea Constituţională.
Vezi aici motivarea Curţii Constituţionale





88 la sută demis


Salveaza PDF
Print
Email
13 comentarii
1668
 accesari
De două zile, am remarcat o schimbare de atitudine a presei internaționale față de situația din România. Pe scurt, premierul Ponta are în continuare o imagine proastă, România are aceeași imagine catastrofală, dar dl.președinte suspendat Băsescu a început să fie privit ca ”fost” șef de stat.
88 la sută demisÎn general, lumea consideră că dl. Băsescu a scăpat de demitere, dar că un procent foarte ridicat dintre români, 88%, au votat împotriva sa. Cel mai semnificativ, mi se pare comentariul postului de radio Deutche Welle – Radio România Actualități de la ei – preluat de DPA – Rompresul nemților -, în care se spune ”Băsescu invocă în favoarea sa o realitate nebuloasă – nonvotanții”. Jurnaliștii germani amintesc că cei ”53,5% absenți la vot îi cuprind atât pe cei care îl susțin pe Traian Băsescu, cât și pe cei circumspecți, pe cei absenteiști definitv care nu votează niciodată, și, în fine, pe aceia care nu se mai află în țară, dar au rămas înscriși în listele de alegători, pentru că nimeni nu are obligația să-și declare plecarea”.
Cele două instituții de presă germane – de stat, amândouă – dau de înțeles că urmează o schimbare în atitudinea Berlinului vis-a vis de Traian Băsescu și referendumul impus cu 50% plus unu dintre cei înscriși pe liste, cu concursul d-nei Merkel și al d-lui Schultz. Cu alte cuvinte, dacă Curtea Constituțională va valida referendumul, întreaga procedură de demitere a lui Traian Băsescu devine un capitol închis și pentru Germania. Să fi avut vreun rol SIE în această schimbare de atitudine? Puțin probabil. Procentul de 88% împotriva lui Traian Băsescu și cei 8,5 milioane de români participanți la vot au făcut diferența. Nicăieri în Europa atâtea milioane de oameni care cer ceva nu pot fi ignorați. Probabil că viitorului lui Traian Băsescu în f






INS confirmă că la referendum s-a obținut cvorumul


Salveaza PDF
Print
Email
40 comentarii
3904
 accesari
Un document oficial al Institutului Național de Statistică (INS) confirmă că numărul real de votanți din România este mult mai mic decât cel avansat de către tabăra suținătorilor lui Traian Băsescu. Senatorul Dan Șova, prezent, luni seară, la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la postul Antena 3 a prezentat o informare a INS, adresată secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, în data de 26.07.2012, care confirmă că la referendumul din 29 iulie s-a întrunit cvorumul.
INS confirmă că la referendum s-a obținut cvorumul
   CRED CA-I  CAZUL SA  ZIC :  8,5 MILIOANE DE ROMANI ,SCUIPATI AICI!!!!

Ioan Rus