Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

CHIAR ASA DOMNULE DJUVARA - ???!!!!--------------------------------------------------------By Czar




                                          La  inceput  a fost o stire aruncata pe ecranul unei tembeliziuni ! Mi-am zis repede  : nu se poate !    Ori eu nu am inteles bine , ori  tembeliziunea ca deobicei ,  face figuri...pentru audienta !!
                                          Acum se pare ca adevarul este demonstrat!!
Sa ne intelegem bine : nu l-am inghitit   niciodata pe Becali - nea  Jiji   !!
            L-am injurat  pentru  ca a pus mana pe Steaua ,  echipa la care si eu am cotizat ani buni , fara sa fiu un fan ! L- am injurat pentru afacerile facute cu  sefi de la armata  , afaceri in urma carora s-a mai pricopsit cu cateva milioane..de euro!  Am tot sperat ca va veni vremea justitiei !!
            L-am injurat pentru ca a intrat in politica cu pretentii si pe cai mari - parca a candidat la presedentie - ce tupeu nemarginit !
            Si-a facut si partid  -  de  data asta i-am injurat mai tare pe cei care l-au sustinut si s-au inscris in partid  ! Si au fost ,chiar si intelectuali de marca ??!!
             L-am vazut facand biserici - mi-am zis ca Dumnezeu nu va intra in bisericile lui !! A mai facut si cateva case , a mai aruncat bani in stanga sau dreapta - mi-am zis ca-i foarte bine , chit ca-i pentru propaganda !
   Pentru toate acestea si pentru multe altele , are dreptul un om de talia lui Djuvara sa afirme public ceia ce a afirmat??
    Eu zic -  categoric NU  !
Poate domnul Djuvara sa defineasca  liberalismul ? Ar trebui sa poata ....
    Politica liberala ,  printre altele , prevede ca-i liberal , acel individ care prin forte proprii ,intr-un cadru legal desigur , face bani - este INTREPRINZATOR !!
    Si atunci , nu cumva nea Jiji este mai liberal decat multi care , cu chitara in mana sau calare pe motor - se cred liberali ? Poate - i mai liberal chiar si decat domnul Djuvara , care scrie carti - nu face milioane !  Nu cunosc si nici nu imi propun sa aflu sursele de venit ale distinsului domn ,  dar un lucru ii clar : la o adica poti manca branza si mieii lui Becali si poti trai ! Nu poti insa manca minunatele carti scrise de Djuvara in care , in mare parte isi evoca amintirile din cei 45 de ani petrecuti prin strainatate  !!
   Si atunci ?? !               Ipotetic, il invit sa candideze impotriva lui Becali ! Sa mituiasca alegatorii cu ..volume din opera sa  ! Becali sa arunce cu euroi, case , biserici si cate un miel!!
            In  functie de rezultat vom mai vorbi despre liberalism si mai ales de cine-i CRETIN PROFUND!!
        Aflu mai nou ca Becali i-a dat distinsului domn vreo 400.000 lei noi .......pentru a scoate o carte !!??
               Se pare ca totusi , chiar ii ,,cretin profund",  asa cum , cu o mare distinctie afirma domnul  D.
========================================================================

Neagu Djuvara

,atac la Becali: Este 

un cretin profund! Cum să faci politică cu un astfel de om?
10 noiembrie 2012, 11:10 |  Autor: Lucian Negrea | 
Neagu Djuvara

Neagu Djuvara



Intrarea lui Gigi Becali în PNL încă mai stârneşte valuri în rândurile liberalilor. După ce Călin Popescu Tăriceanu sau Ludovic Orban şi-au exprimat deschis nemulţumirea pentru intrarea lui Becali în PNL, acum a venit şi rândul decanului de vârstă al liberalilor, Neagu Djuvara. Istoricul a criticat dur alianţa cu Becali şi a spus că îi este ruşine de situaţia în care a ajuns PNL.
„Becali ăsta e un primitiv, nu este un om, e un cretin profund, cum poţi să faci politică cu un om ca ăsta?” a declarat decanul de vârstă al PNL, Neagu Djuvara.
Istoricul şi-a continuat atacul şi se alătură aripii din PNL care îl contestă pe liderul Crin Antonescu. „Este o harababură. Străinii nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă în țară. Destituirea lui Băsescu, revenirea lui, alianța unui partid liberal cu unul socialist, sunt așa de nebunești, încât mi-e rușine. Strategia adusă de actualul PNL nu-mi convine deloc, mă fac că nu-i cunosc", a mai spus Neagu Djuvara.
Orban şi Tăriceanu critică dur acceptarea lui Becali în PNL
Atacul lui Djuvara vine în completarea altor liberali cu greutate în partid. Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu a explicat că nu-l recunoaşte pe Becali ca fiind unul dintre colegii săi de partid. "El nu este membru al PNL, cred că o implicită asociere care s-a făcut mie mi se pare că nu este benefică pentru noi. Nu o să fim colegi, pentru că, din fericire, nu e vorba de un coleg de partid, este o candidatură pe listele USL”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu.
"Eu nu mă simt confortabil ca Gigi Becali să devină colegul meu de partid. PNL este susţinut de oameni cu o educaţie ridicată, iar Becali nu poate fi reprezentativ pentru PNL. Riscăm ca prin această grefă să generăm rezerve din partea alegătorilor noştri. Cred că «Revoluția bunului simț» nu poate fi făcută cu Becali, Honorius Prigoană şi Plăcintă", a explicat şi Ludovic Orban.
La rândul său, Crin Antonescu a ţinut să le răspundă contestatarilor şi a explicat că intrarea lui Becali în PNL a fost o decizie luată cu acordul forurilor statutare ale partidului. "Nu acesta (Gigi Becali, n.r.) a fost un subiect de tensiune în PNL, nu acesta a fost un subiect de alegere. Am văzut formule aberante - nu am ce să fac, ele ţin de libertatea comentariului - şi din interiorul PNL şi din afara lui: Gigi ales în dauna lui Tăriceanu. Dar când am avut noi de ales între Becali şi Tăriceanu? Faptul că domnul Tăriceanu a avut în această privinţă o altă părere decât zdrobitoarea majoritate a forurilor de decizie ale PNL e cu totul altceva", a spus Antonescu.
Nici Gigi Becali nu a stat deoparte în acest scandal. El a spus că poziţia unor oameni care Orban sau Tăriceanu nu are relevanţă, pentru că nu îi bagă nimeni în seamă. Becali a promis că le va da un răspuns pe măsură celor doi liberali, însă după alegeri.
În presă s-a speculat că intrarea lui Becali pe listele USL ar fi costat un milion de euro. Becali a donat partidului sediul de campanie, care este evaluat la peste un milion de euro.   

joi, 8 noiembrie 2012

Nu-l crede pe Sun-Tzu!!!-------------------------------------------------------------------By Czar



Sun Tzu

Sun Tzu


general chinez

Supremul rafinament în arta războiului este de a dejuca planurile inamicului.

Sun Tzu în Arta războiului
                                                       Se punea de o aplicatie mare-mare  , cu trupe in teren ! Erau angrenate majoritatea fortelor si mijloacelor  ! Aplicatia era asa cum am mai spus  ,,,,mare ! !
                               Pentru organizarea si desfasurarea  unui asemenea  eveniment , pregatirile incepeau cu mult timp inainte !
               Se intocmeau documentele de organizare si conducere pe diverse esaloane ...in cel mai strict secret ! Se pregatea tehnica blindata . Era necesar sa faca fata la multi km , in terenul accidentat ,  in care se preconiza ca se vor duce ,, actiunile de lupta"
                          Se intampla ca in acea vreme , sa fiu mandrul comandant , al unei subunitati  tactice , incadrata cam la  85 % cu forta  de lupta - oameni si tehnica .  Era evident ca voi avea un rol mai mult decat ...decorativ   !               Actiunile subunitatii urmau sa se materializeze mai mult in activitati practice in teren si mai putin in ,,lovituri nimicitoare "....pe harta!!!
                          Concomitent cu pregatirea  obisnuita a  trupelor din subordine , am inceput asa , discret ,  sa pun in aplicare si unele dintre invataturile lui Sun- Tzu  !!    Cum acesta zice ca-i bine sa-ti cunosti inamicul ,,,,,am trecut la actiune !!   Motivarea era cu atat mai mare , cu cat  prin ,,diverse'' locuri  mai doznice asa ,,,gen biroul comandantului sau.....          primeam incurajari de felul : ,,o sa ai mari surprize ", ,,esti o prada usoara" , ,,te vom hali cu fulgi cu tot",,,,si tot asa!!
           Disperat  de atatea incurajari , il chem laa mine pe bravul meu comandant  (Nelson) si  aproape plangand il intreb:
           - Ce ne facem Nelson ?
  Acesta ia o pozitie martiala ,cam  cum facea intodeauna cand dorea sa simuleze , cum ca ....., gandeste profund !
              - Auzi sefu ....?
              - Hai , spune repede.,,,,,pana nu uiti , sunt numai urechi!!!
              - Paiiii , eu zic sa-i frigem.......!!!
              - Si eu , dar cum.....!!!??
              - Maaaa... mai gandesc , timp mai avem,,,,,
               -Aha ..... inteligent , sa nu am parte de.....     cum de nu mi-a venit si mie ??!!
 Si s-a tot gandit ...bravul meu capitan Nelson.........Va urma-------------------------------------- 

luni, 5 noiembrie 2012

APOCALIPSA ....e pe vine !!!!____________________________


MESAJ CĂTRE NASA AL UNUI CĂLUGĂR TIBETAN. Scenariu de GROAZĂ pentru ziua de 21 decembrie. Ce sfaturi dă Oracolul Shambala

furtuna
Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lângă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis un mesaj către NASA in care spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, potrivit Earth-chronicles.ru.
Astfel, pe data de 21 decembrie 2012, ora 6 (meridianul Greenwich), întreg Pământul va fi cuprins de întuneric. Va dispărea soarele şi nu vom mai avea nici energie electrică, ceea ce înseamnă că nu vom mai putea folosi nici căile de comunicare: telefon, net, tv etc.
Pamantul in aceasta perioada de timp va trece prin zona zero, adică “o stare a spatiului unde se stinge si nu poate sa se raspandeasca nici un fel de energie. Dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor”. “Nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va speriati’’, spune insa calugarul Tibetan, pentru ca intunericul va dura aproximativ 3-4 zile, dupa care lumina soarelui va reapare.
Oracolul Shambalei spune că vor fi multe cazuri de pierdere a ratiunii, multi oameni vor innebuni si este posibil sa moara 10% din populatia pamantului.
Iata insa care sunt sfaturile pe care le da oamenilor calugarul tibetan:


• Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.
• In 20.12.2012 sa luati copiii, documentele, banii cash si sa plecati din oras undeva in natura, la tara. Sa va faceti rezerve de produse si apa pentru doua luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface incet.
• Sa aveti in casa provizii de apa si lemne pentru incalzire si lumanari pentru iluminat. Este bine sa plecati acolo unde exista o soba de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va inceta sa mai existe.
• Legatura cu televiziunile se va intrerupe. In decursul “zilelor negre” sa inchideti geamurile si sa le acoperiti cu ceva intunecat. Sa nu va uitati in geamuri, sa nu credeti ochilor si urechilor voastre si sa nu iesiti in strada deoarece in aceasta stare energetica a pamantului veti putea vedea si auzi lucruri care in mod obisnuit nu sunt percepute si asta poate sa ii scoata din minti pe multi. Daca totusi va fi extrem de necesar de a iesi, nu plecati departe de casa deoarece va puteti rataci pentru ca nu veti putea vedea nici macar propria mana intinsa.
• Dupa aparitia Soarelui nu va grabiti sa va intoarceti in oras. Mai bine sa ramaneti pana la primavara undeva in natura.
• Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.
• Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei. Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii. “Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul.

Sursa: http://anatolbasarab.me/
 ========================================================