Google Website Translator Gadget

vineri, 16 martie 2018

DRAGNEA



BREAKING NEWS  FACEBOOK a picat în România. Eroare FACEBOOK

PAI CE CREDEAU EI CA EU INGHIT GALUSCA ASA PE NEMESTECATE .......HI..HI..HI..







EXCLUSIV  ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dragnea - Firea - Tăriceanu. Ce nume "aruncă" în luptă Borza - VIDEO

Rodica Mitu / 12 Martie 2018 / 11:31 Salveaza PDF Comentarii
Deputatul independent Remus Borza a făcut referire la Liviu Dragnea și Gabriela Firea ca posibili candidați la alegerile prezidențiale din 2019. 
Întrebat în cadrul emisiunii "Borza Analytica" dacă Liviu Dragnea va intra în cursa pentru alegerile prezidențiale din anul 2019, Remus Borza a oferit următorul răspuns: "Sunt doi prezidențiabili cu șansă la PSD astăzi: Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Cu șanse mai este și Călin Popescu-Tăriceanu, cu condiția să-l susțină PSD-ul".
"Pe zona de dreapta îl vom avea – dacă îl vom avea - pe actualul președinte Klaus Iohannis", a declarat deputatul, aruncând în lupta ce se va da în 2019 și alte două nume: Laura Codruța Kovesi, respectiv Dacian Cioloș. "Se joacă", a subliniat Remus Borza, în contextul în care mai sunt aproape doi ani de zile până la aceste alegeri.
"A rezistat eroic"
Revenind la liderul PSD Liviu Dragnea, deputatul independent Remus Borza a declarat că "este singurul politician de după 90 care a rezistat eroic în tranșee la un asalt de pe mai multe fronturi, ceea ce, evident, l-a întărit, i-a dat o anumită legitimitate, forță și autoritate", adăugând: "Nu a mai existat lider politic după 90 care să fie supus unui tir de atacuri atât de înțesat în ultimii ani de zile. Cancelarii europene, instituții de forță ale statului român, opinia publică, presa. Nu mai pun la socoteală grupurile disidente din PSD, care au încercat de mai multe ori, fără succes, în ultimul an, în a-l înlătura de la conducerea partidului de guvernământ. Dragnea a gestionat foarte bine aceste crize, de fiecare dată a căzut în picioare".

joi, 15 martie 2018

Ionel Tudorache - La Chilia-n port



DEDICATIE.. pentru cei de la FB..care mi-au arestat DREPTUL LA OPINE  si LIBERA EXPRIMARE !!!=
================================================

Această funcţie este blocată temporar


  • Ai postat recent ceva care încalcă politicile Facebook. De aceea, ţi-a fost blocat temporar accesul la această funcţie. Pentru mai multe informaţii, vizitează Centrul de ajutor.

    Pentru a nu mai apărea blocări ale accesului, te rugăm să te asiguri că ai citit şi că ai înţeles Standardele comunităţii Facebook.
    Această blocare va mai fi  timp de încă 25 de zile şi 19 ore.
  • În cazul în care crezi că vezi asta din greşeală, te rugăm să ne anunţi
  • =================================================================================